top of page

udlejning af mødelokale  

placeret midt i en gårdhave i det attraktive latinerkvarter i Aarhus C, finder du bright studio. lokalet er et indbydende og alsidigt studio på 133kvm fyldt med naturligt dagslys - ideel til mødefacilitering, events og meget mere. plads på op til 30 personer.

hos bright studio lejer du lokalet og sørger som udgangspunkt selv for forplejningen. i studioet er der et tekøkken samt kaffemaskine til rådighed, samt borde og stole. du kan betragte lokalet som et blankt kanvas, som kan indrettes efter jeres behov og ønsker. det er derfor muligt, at udforme lokalet ud fra mødets agenda og udbytte. hvis mødepakke (forplejning) og AV-udstyr ønskes, tag da kontakt via kontaktformular eller mail hello@brightstudio.dk

1V0A5405.jpg

mejlgade 51a, 1 sal. 8000 aarhus c

+45 22233354

tak for din henvendelse!
jeg vender retur snarest.

priser

timepris: 720 DKK ex moms (min. 2 timer)

1/2 dag: 2760 DKK ex moms
hel dag: 4200 DKK ex moms

"Lyst, åbent og meget indbydende studie der inspirerer til både foto shoots og events. Vi brugte studiet til international salgsmøde - med stor success. Enkelt at leje, og hurtig personlig kommunikation med Pernille.

En kæmpe anbefaling herfra."

Ann, Soft Rebels

yderligere informationer

fotostudiet har rekvisitter som frit kan benyttes (stole, sofa, vaser mm) - disse kan dog variere fra gang til gang. ..har du brug for at få skudt noget lækkert content i disse skønne omgivelser, men brug for en fotograf til at skyde billederne? så send endelig gerne en mail min vej og lad os tage en snak.

100/100 mbit
bluetooth højtaler
køkken
parkering i nærheden
rekvisitter

tøjstativ med hjul

spejl på hjul

bottom of page