top of page

udlejning af fotostudio 

skal bright studio danne ramme for jeres kommende

fotoskydning, mødefacilitering eller event?

bright studio er et alsidigt, lyst og indbydende fotostudie i aarhus c fyldt med naturligt dagslys; ideelt til fotoskydninger, content creation, workshops, mødefacilitering, events og meget mere. hvidt fra loft til gulv - og med lysindfald fra begge sider, som gør studiet til det helt perfekte blanke lærred til at bringe dine kreative visioner ud i livet. fotostudiet ligger i en gammel, charmerende industribygning placeret midt i en gårdhave i det attraktive latinerkvarter i aarhus, mejlgade - tæt på lækre cafeer og små hyggelige butikker.

1V0A5405.jpg

mejlgade 51a, 1 sal. 8000 aarhus c

+45 22233354

tak for din henvendelse!
jeg vender retur snarest.

priser

timepris: 720 DKK ex moms (min. 2 timer)

1/2 dag: 2760 DKK ex moms
hel dag: 4200 DKK ex moms

"Lyst, åbent og meget indbydende studie der inspirerer til både foto shoots og events. Vi brugte studiet til international salgsmøde - med stor success. Enkelt at leje, og hurtig personlig kommunikation med Pernille.

En kæmpe anbefaling herfra."

Ann, Soft Rebels

yderligere informationer

fotostudiet har rekvisitter som frit kan benyttes (stole, sofa, vaser mm) - disse kan dog variere fra gang til gang. ..har du brug for at få skudt noget lækkert content i disse skønne omgivelser, men brug for en fotograf til at skyde billederne? så send endelig gerne en mail min vej og lad os tage en snak.

100/100 mbit
bluetooth højtaler
køkken
parkering i nærheden
rekvisitter

tøjstativ med hjul

spejl på hjul

bottom of page