top of page

SERVICES

kreativitet på abonnement

gl redi1.jpg

content creation

bright studio skaber det visuelle billedunivers med fuld respekt for brandets DNA på tværs af jeres sociale kanaler. hos bright studio varetages alt fra planlægning, koordinering og produktion af social media fotoskydninger.

renata-adrienn-ebvCsRypmxM-unsplash.jpg

social media management

lad bright studio styre dine sociale medier - med hjælp til håndtering af den daglige drift på dine sociale medier, så du kan fokusere på alle de andre opgaver i dagligdagen.

gabriel-beaudry-5X5dCf4Pp44-unsplash.jpg

analyse & optimering

komplet analyse af din tilstedeværelse på de sociale medier. bright studio analyserer og vurderer hele oplevelsen med fokus på det visuelle udtryk. efterfølgende laves en skræddersyet guideline for, hvordan du kan optimere dine sociale medier.

visuel identitet reel - bright studio.jpg

visuel design

bright studio hjælper med at skabe den røde tråd og et stærkt visuelt udtryk. vi designer udfra dine visioner, værdier og budskab. udfra dine behov skræddersyer vi grafiske løsninger til dig.

content til dine sociale medier

forestil dig at få leveret nyt værdiskabende billede- og videomateriale hver måned (eller efter behov), som du nemt kan poste på dine sociale medier. nemt og bekvemt.

I ØJENHØJDE

kreativt og personligt indhold i øjenhøjde med din målgruppe har aldrig været vigtigere. på den måde vil du skabe et behov samt tilføre værdi til dine produkter og dermed øge trafikken til din webshop eller butik. 

FOTO OG VIDEO

lad bright studio klare content-delen for dig. uanset om du har brug for 10, 20 eller 30+ billeder, så finder vi en løsning. du kan eksempelvis sende dine produkter min vej, så sørger jeg for at få skabt æstetisk og salgsbart indhold til dine sociale medier. 

kontakt bright studio og få et tilbud der

matcher dine behov

styring af dine sociale medier

slip frustrationerne og lad bright studio hjælpe dig med at styre dine sociale medier. der tilbydes skræddersyede pakkeløsninger på abonnement, som matcher lige netop dine behov. hvad end du har brug for hjælp af daglig styring af de sociale medier, billeder og video, besvarelse af kommentarer og spørgsmål samt annoncering - så finder vi en løsning. 

CONTENT PLAN

i samarbejde med dig laver vi en content plan, der stemmer overens med din virksomheds kampagnekalender og målsætninger.

 

COMMUNITY

et fællesskab skal styrkes og plejes. med fokus på at skabe relationer og møde brugerne i øjenhøjde og dermed sikrer ensartet tone-of-voice på tværs af de sociale kanaler.

 

MÅNEDLIGE RAPPORTER

der udarbejdes månedlige afrapporteringer, som er til at forstå. Her vil I bl.a. få indsigt i stigende følgertal, engagement, klik til webshop mm.

kontakt bright studio og få et tilbud der

matcher dine behov

analyse & optimering

vil du egentlig gerne gøre det hele selv - men mangler inputs og vejledning i forhold til at få succes på de sociale medier?

så frygt ikke. lad bright studio foretage en screening af din nuværende tilstedeværelse på de sociale medier og komme med helt konkrete bud og guidelines til, hvordan du selv kan optimere den digitale tilstedeværelse på de sociale medier. 

kontakt bright studio og få et tilbud der

matcher dine behov

visuel design

er det svært at få skabt den visuelle røde tråd? så lad bright studio hjælpe dig. med vores ekspertise inden for grafisk design og vores finger på pulsen i forhold til designtrends, hjælper vi med at omsætte dine visioner, værdier og ideer til virkelighed. vi tilbyder skræddersyede grafiske løsninger, der passer til dine mål og værdier, hvilket sikrer, at dit budskab kommunikeres klart og effektivt.

VISUELLE

DESIGNOPGAVER

visuel identitet

lookbook

grafiske elementer

opsætning og layout

logodesign

nyhedsbreve

præsentationer

kontakt bright studio og få et tilbud der

matcher dine behov

bottom of page